Vacature Servicemonteur Electrotechniek M/V

RATIONAL Nederland Grootkeukentechniek BV zoekt voor uitbreiding van haar service team enthousiaste en gedreven Service Monteur Electrotechniek M/V woonachtig in een van de volgende regio’s.

  • REGIO HAARLEM
  • REGIO BREDA
  • REGIO DEN HAAG

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt een Technische opleiding, zoals bijvoorbeeld Elektromonteur, MBI, EMBI, MTS(+) of vergelijkbaar;
  • Je bent bereid te reizen, onregelmatige werktijden zijn geen bezwaar;
  • Je bent in staat om zelfstandig te werken en je bent stressbestendig;
  • Je hebt een service georiënteerde houding met uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B.

WAT WIJ BIEDEN

Rational biedt een uitdagende functie in een familiebedrijf waar normen en waarden gerespecteerd en nageleefd worden. We leiden je intern in 6 weken op tot specialist. Bij de functie hoort een servicebus met alle benodigdheden, een laptop, tablet en mobiele telefoon. Uiteraard is het salaris marktconform.

HEB JIJ INTERESSE IN DEZE FUNCTIE?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Voor vragen en meer informatie over de functie Servicemonteur Electrotechniek neem je contact op met Roy Warntjes op nummer 0546 – 546 000. Solliciteren kan door het sturen van je motivatie en CV naar info@rational.nl o.v.v. sollicitatie Servicemonteur Electrotechniek en de gewenste regio: Haarlem, Breda of Den Haag.

 

Rational Nederland zet nieuwe stap in het mobiel ergonomisch werken

Rational Nederland, leverancier van keukenapparatuur voor professionele keukens, start vandaag met twee nieuwplaatsingsteams. Hiervoor zijn bij Baan in Hengelo twee splinternieuwe Mercedes Sprinters met een grote meubelbak en laadklep aangekocht. Tot de standaarduitrusting behoort een verrijdbare hydraulische lift, waarmee de zware apparaten op hun plaats kunnen worden gezet.

Onze monteurs rijden standaard met een Mercedes Vito of Volkswagen Transporter en daarmee is het leveren van een nieuwe oven nog wel eens problematisch, legt Arno Kolmschate, coördinator van het nieuwplaatsingsteam, uit. De apparatuur past er door het vele gereedschap en reserveonderdelen niet in en wanneer de externe transporteur de combi-steamer bij onze afnemer heeft afgeleverd, moet deze met twee of meer monteurs handmatig op de plaats worden gezet. Een belastende klus waar we echt een oplossing voor wilden bedenken. Het bleek een uitdaging want ergonomie in een eigen werkplaats is eenvoudiger te realiseren dan een mobiele oplossing. We plaatsen apparatuur bij hotels met een grote, ruime keuken, maar ook bij een klein restaurant op de grachten van Amsterdam.

Door het inzetten van de nieuwe Sprinters met laadklep kunnen we de apparatuur zelf meenemen en hebben we nog genoeg ruimte om ook een hydraulische lift mee te nemen. Toch zijn de Sprinters wendbaar genoeg om in de kleinste straatjes te kunnen lossen. Twee speciaal aangenomen en intern opgeleide monteurs, Wesley en Kenny, bemannen de Sprinters en zijn zelfstandig in staat de allergrootste ovens te plaatsen. Vanaf vandaag zijn de Sprinters in het straatbeeld te bewonderen.

Nieuwe lijn CombiMaster Plus gelanceerd

Rational voegt wederom een nieuwe lijn toe aan het productgamma. De nieuwe lijn CombiMaster Plus is gelanceerd. Deze nieuwe lijn heeft een verbeterd bedieningspaneel en er is een automatisch schoonmaak programma toegevoegd. Verder geeft de nieuwe CombiMaster Plus aan wanneer het tijd is voor het ontharden van de boiler en is het inspuiten van de overruimte met reiniger niet meer nodig.

Nu ook een XS versie van de CombiMaster Plus leverbaar

Naast het compacte formaat, met een diepte van slechts 55,5 cm, een breedte van 65,5 cm en een hoogte van 56,7 cm, weet de CombiMaster Plus XS te imponeren door zijn geavanceerde technologie, moderne design en ergonomische bediening. Geen enkel verschil met zijn grote broer.

Binnenkort verschijnen alle technische kenmerken van deze nieuwe lijn op onze website.

Wilt u meer informatie over de nieuwe CombiMaster Plus, neem dan contact op met uw adviseur via info@rational.nl of bel tijdens kantooruren met 0546 – 546 000.