Selfcooking Center® 5Senses®

Het enige intelligente kooksysteem dat voelen, herkennen, mee- en vooruitdenken, van u leren en met u communiceren kan. Bij koken gaat het om passie, ambacht en ervaring. Het is de kok die met zijn ideeën ingrediënten omtovert tot smakelijke gerechten. Zijn individualiteit en creativiteit vormen de basis voor de culinaire verscheidenheid in keukens van over de hele wereld. Precies deze individualiteit willen wij behouden. Door u de ruimte te geven uw ideeën te verwezenlijken. Door voor u een techniek te ontwikkelen die u bij het koken perfect ondersteunt. Een techniek die uw instructies als vanzelfsprekend uitvoert en u terzijde staat, op elk gewenst moment.

Bekijk nu
Selfcooking Center® 5Senses®

Rational CombiMaster® Plus

De CombiMaster® Plus is duurzaam, eenvoudig te bedienen en voorzien van vele functies, die altijd een maximale kwaliteit van de gerechten mogelijk maken: krokante korsten, mals gebraad, intensieve aroma’s, diepe kleuren en het behoud van vitamines en mineralen. Gegarandeerd wordt dat door een exact bestuurd klimaat in de ovenruimte en de nauwkeurige instelling van temperatuur, luchtvochtigheid, luchtstroming en bereidingsduur.

Bekijk nu
Rational CombiMaster® Plus

Rational Bake Off

Naast de winstgevendheid van de Rational Bake-Off, is ook het effectieve prestatievermogen één van de nieuwe accenten. De energie wordt exact gedoseerd en naar de te bereiden producten geleid, desgewenst extreem krachtig. De fijngevoelige meet- en regeleenheid zorgt voor een gelijkmatig klimaat in de ovenruimte. Dit kan individueel op de te bereiden producten afgestemd worden. Zo kunt u ook bij zelfs een maximale belasting van de apparatuur veeleisende en tere producten, zoals croissants, perfect afbakken. Stuk voor stuk en portie na portie. Dat is het verschil dat uw gasten zien en proeven.

Bekijk nu
Rational Bake Off

Specials

Specials zijn uitvoeringen voor specifieke omstandigheden als gevangenissen en schepen.

Bekijk nu
Specials