Nieuwe VarioCooking Center gelanceerd

Op 20 april j.l. lanceerde Rational / Frima een nieuwe variant van de succesvolle VarioCooking Center. Dit multifunctionele keuken apparaat heeft een inhoud van 25 liter per kant waardoor deze VarioCooking Center een nog grotere doelgroep aanspreekt. De VarioCooking Center Multificiency zorgt voor een eenvoudige en efficiënte manier van koken in de professionele horeca, slagerij groente en vis zaken, groot en industriële keuken.

Herman den Blijker

Bekende Nederlandse tv-kok Herman den Blijker vertrouwt op zijn Rational ovens en VarioCooking Centers niet alleen in zijn reizend circus, maar ook in zijn restaurant Las Palmas te Rotterdam.

Hotels van Oranje

Hotels van Oranje is een divers bedrijf, wat u ook in de keuken zult zien terugkomen. Van croissants tot vlees, alles dient door elkaar bereid te kunnen worden. Langzamerhand heeft de keuken zowel nieuwe als oude machines van Rational. Betrouwbaarheid is van groot belang, ook de oudere machines blijven betrouwbaar draaien dag in, dag uit.

Plus

De Bake-Off is duurzaam en levert een gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Dat is de reden voor de Plus supermarkt om in hun bakkerij gebruik te maken van de apparaten van Rational. Hendrik Jan Huls vertelt zijn ervaring met ons product.

Landwaart Culinair

Voor het bereiden van maaltijden gebruikt Landwaart de Rational Combi Steamer. Om goede producten te maken moet je met goede materialen werken. Na alle merken onderzocht te hebben is Landwaart bij Rational uit gekomen. Bij Rational is men ervaren met het bereiden van grote hoeveelheden in combinatie mer de perfecte kwaliteit.

Albert Heijn

De service en jarenlange positieve ervaring met Rational heeft ervoor gezorgd dat ook de Rational Bake-Off terug te vinden zijn bij de AH supermarkt. Daarnaast is de baktechnische begeleiding is een andere reden om voor dit apparaat te kiezen.

Slagerij Traiteur Van der Wegen

Van der Wegen werkt met het Vario CookingCenter van Rational. Doordat de capaciteit enorm is binnen de slagerij werkt het geautomatiseerde systeem van Rational perfect.

Brand Oil

Veel medewerkers met weinig uren. Dat is de situatie bij veel tankstations. Om dan constante kwaliteit van broodjes te kunnen garanderen, moet het apparaat makkelijk te bedienen zijn en altijd de dezelfde kwaliteit leveren zodat iedereen met het apparaat kan werken. Zeker in een tijd dat verkoop van broodjes bij een supermarkt steeds belangrijker wordt.

Tankstations Jongeneel

Het familiebedrijf Jongeneel is in 1988 opgericht en heeft inmiddels 5 tankstations. Ze zijn uitgeroepen tot het beste Total Tankstation van Europa en hebben als doel een versbeleving mee te geven aan de klant. Ze leveren uitsluitend Top-versproducten die met de Rational perfect bereid worden.

Sergio Herman – The Jane

Food is our religion. Daarom staat de keuken in The Jane op de plaats van het altaar. Chef-kok Nick Bril, Hermans voormalige rechterhand bij restaurant Oud Sluis in het Zeeuwse Sluis, is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Van der Valk Schiphol

Een keuken met een grote capaciteit. Van der Valk denkt groot in apparatuur. De ovens van Rational zijn de perfecte partners. Een aantal koks die nooit ziek zijn en altijd alles doen zoals jij dat wilt.

Boni

De Boni supermarkten hebben landelijk gekozen voor de Bake-Offs van Rational. Bedrijfsleider Jan Schonewille van de Boni in Genemuiden is daar erg blij mee. De gebruiksvriendelijkheid spreekt hem erg aan in ons product.

Herman den Blijker (Las Palmas)

Bekende Nederlandse tv-kok Herman den Blijker vertrouwt op zijn Rational ovens en VarioCooking Centers niet alleen in zijn reizend circus, maar ook in zijn restaurant Las Palmas te Rotterdam.

Daily Fresh Food

Daily Fresh Food BV is de grootste versleverancier van Zuid-Nederland. Tevens zijn ze specialist in het bereiden van sous-vide maaltijden. Met een totaalconcept aan vers- en sous-videproducten bedient Daily Fresh Food dagelijks meer dan 600 klanten: horecabedrijven, (academische) ziekenhuizen en zorgorganisaties. 

Ruig

Met de trots van een edelhert onderscheidt Ruig zich als bekwame producent en leverancier van wild en gevogelte producten. Hierbij staat respect voor mens, milieu en dier centraal én met een hart voor de toekomst. De basis hiervoor ligt in de diepgaande kennis van de branche. Ruig helpt de professionele kok te innoveren in de keuken en biedt vernieuwende wild en gevogelte producten.

Huuskes

‘Met gemak smakelijk eten’. Huuskes biedt relaties een totaalpakket aan kwaliteitsproducten en diensten. Dit doen ze met de betrokkenheid van medewerkers en de industriële machines van Rational, een belangrijk ingrediënt voor een succesvolle maaltijd. 

Wolter Snijder – De Poort van Twente

Gastvrijheid en kwaliteit voor een redelijke prijs. Het bedrijf heeft een gezellige inrichting en ’s winters kunt u heerlijk bij de openhaard een wijntje drinken en zomers genieten van het terras met een landelijk uitzicht. Diëten zijn mogelijk bij ons, mits u het vooraf aangeeft.